sábado, 31 de marzo de 2012

Activitats Primavera Estiu Aventura Girona


Hola Família,

Aquesta nit he somiat que estava fent un barranc amb uns amics i acabàvem en una via ferrada al Pedraforca, la veritat que una mica estrany però diuen que els somnis mostren ......... serà que hi ha moltes ganes i amb aquestes últimes nevades i aquest inici de primavera assolellada i amb previsió de pluja per aquesta Setmana Santa ...

Les activitats que planifiquem per a aquesta Primavera / Estiu des d’Aventura Girona són Descensos de Barrancs (activitat estrella) fins vies ferrades passant per trekkings i ascensions.

Personalitzem els serveis en funció de les teves necessitats, experiència, edat i nivell tècnic, així com les dates (Realitzem sortides tant entre setmana com caps de setmana, consultar prèviament disponibilitat de dates).

Descens de Barrancs Parc aquàtic per excel · lència en la naturalesa. Combinarem diferents tècniques de progressió, com caminar, nedar, saltar, farem tobogans i descens per cordes, "sense perdre de vista" en cap moment la seguretat. T'oferim diferents nivells de dificultat .... des d’ inicial fins avançat ....... O t’agradaria Barranquejar a Mallorca, Guara, Còrsega, consulta'ns sense cap compromís

La via ferrada Són divertides i entretingudes, amb els seus ponts, parts verticals i ràpels (descens amb corda), discorrent per entorns autèntics i genuïns. Creuarem ponts tibetans, himalais. No t'ho pots perdre.
T'oferim diferents nivells de dificultat .... des d’inicial fins avançat .......

Excursions Garrotxa (Volcans d'Olot i la Fageda, Sadernes, Puigsacalm), Montseny, Camí de Ronda, Pirineu Gironí (Puigmal, Bastiments ...) Aquesta activitat inclou un taller d'orientació amb brúixola, mapes i mitjans naturals d'orientació, combinant teoria i dinàmica dins el bosc i un estudi complet de la flora i la fauna de la zona mitjançant la interpretació d'empremtes o rastres de menjar.

Ascensions (Alta Muntanya) Amb quin cim somies i desitges pujar? Pedraforca, Canigó, Carlit, Pica d'Estats, Vignemale, Mont Perdut, Posets.

Per cert coneixes els nous cursos?

T’ aniria genial poder consolidar maneig de cordes, ràpels, etc ...
Els cursos s'adapten en funció de les inquietuds o necessitats dels clients, així com les dates (Realitzem tant entre setmana com caps de setmana, consultar prèviament disponibilitat de dates).

Cursos de vies ferrades:

-Curs via ferrada (1 Dia) complet Matí i tarda.
Al matí classe teòrica / pràctica material, maneig cordes, ràpels auto-assegurats, logística, etc ... I a la tarda via ferrada consolidant a la pràctica l'après al matí.
-Curs via ferrada (2 Dies) Ídem del curs via ferrada (1 Dia) però afegint un segon dia amb una via ferrada de major grau d'exigència, on poder experimentar tots els coneixements teòrics / pràctics.



Curs de Descens de Barrancs:
Curs d'Iniciació i / o perfeccionament:

-Descens de Barrancs (2 dies) ... 1 barranc i mig dia de classe teòrica / pràctica.
-Descens de Barrancs (4 Dies) ... 3 barrancs i mig dia de classe teòrica / pràctica.

En totes les activitats a si com en els cursos s'inclou, tot l'equipament necessari homologat per la UIAA i la CEE, guia-professor titulat, reportatge fotogràfic de l'activitat, assegurança d'accidents i de responsabilitat civil i picnic (entrepà, fruita i suc) en els Descensos de Barrancs.

Ens dubtis a consultar sense cap tipus de compromís

Aventura Girona
633161679
info@aventuragirona.com
http://www.aventuragirona.com
https://www.facebook.com/AventuraGirona

No hay comentarios:

Publicar un comentario